IT-TJENESTER

Support samme dag, onsite eller remote, en pålitelig og kostnadseffektiv IT-løsning.

Vår personlige support er utformet med kunden i tankene. Ikke alle bedrifter trenger regelmessig IT-support og noen bedrifter foretrekker å ikke ha en service-kontrakt. Denne fleksibiliteten får du hos oss. Ring oss når behovet oppstår og vi vil raskt hjelpe deg.

SERVER & DESKTOP MANGEMENT

Proaktiv server og PC support sikrer systemets oppetid. Vår server og pc administrasjons-løsning består av 3 support komponenter som er fjernadministrert for å optimalisere oppetid og problemfritt nettverk.

SERVER & HARDWARE VIRTUALIZATION SUPPORT

Å flytte servere til et virtualisert miljø gjør det mulig å redusere maskinvare-kostnader, øke fleksibiliteten systemet og det kan gi deg ytterligere alternativer for sikkerhet. Du vil ofte få mer ytelse ut av din eksisterende server-maskinvare. Du kan redusere antall servere du har i produksjon, noe som vil spare på oppgradering og energikostnader . Itkonsulent1 kan raskt fortelle deg de potensielle besparelsene du kan få ved å virtualisere servere og kan utføre flytte-jobben for deg. Dette kan også bidra til å flytte deg nærmere cloud computing.

REMOTE COMPUTER & NETWORK MONITORING

Vi kan installere spesialprogramvare på nettverket som automatisk vil varsle oss om sikkerhetsrisikoer og nettverksfeil . Hvis du vil at vi skal vite hva som er galt før du selv vet det, så kan vi la det skje. Alternativt hvis du har et problem er en enkel samtale alt du trenger for å være tilbake på nettet. En enkel økt med fjernhjelp kan ofte få systemet iorden på et øyeblikk.

REPARASJON AV DATAUTSTYR

Fra e-post problemer til fullstendig systemgjenoppretting , vi er din one-stop shop for datamaskin reparasjon. Hvorfor vente uker eller lenger for at datamaskinen skal bli fikset? Vi tilbyr samme dag, på stedet datamaskin reparasjon for enhver datamaskin!

SOFTWARE AND HARDWARE OPPGRADERING

Lyst til å oppgradere til Windows 10? Trenger du du mere harddiskplass ? Vuderer du et bedre skjermkort for å få bedre flyt i de nye spillene? Vi er din ressurs for kjøp og installasjon av kvalitet, kjente merker, dataprogrammer og deler.

DATA RECOVERY

Hos Itkonsulent1 vet vi hvor viktige dataene dine er for deg. Enten du har feilaktig slettet et viktig dokument, eller harddisken har feilet, vil vi hjelpe deg i å få dataene tilbake. Fra harddisker til flashminne, vi kan gjenopprette data fra nesten alle medier.

VIRUS & SPYWARE RENS

Har datamaskinen vært plaget med virus eller spyware? Får du pop-ups mens du surfer på nettet? Har din nettleser tatt deg til nettsider du ikke kjenner? Itkonsulent1 bruker de mest up-to-date antivirus og anti-spyware verktøy som er på markedet. Vi vil skanne systemet, identifisere problemer og fjerne dem fra datamaskinen. Vi vil også hjelpe deg å velge den beste beskyttelse for ditt system basert på dine individuelle behov og komme med forslag for å minimere risikoen, mens du er på nettet. Fra hjemmebrukere til bedriftsnettverk , kan Itkonsulent1 bidra til å holde systemet trygt og sikkert.