top of page
mbr-1920x1290.jpg

Fjernhjelp

Få den tekniske hjelpen du trenger uansett hvor du er


Å holde datamaskinen vedlikeholdt og oppdatert er like viktig for små bedrifter og hjemmekontoret som det er for store bedrifter. Men hvordan klarer man det på uten at det skal koste mye og samtidig er enkelt og ikke forstyrre driften for mye.

 

Svaret er Fjernhjelp! Alt du trenger er en internett forbindelse og du kan få øyeblikkelig hjelp fra en kompetent tekniker som raskt løser dine problemer.

 

Mange hjemmekontor og små bedrifter har stor glede av våre Fjernhjelp-avtaler fordi vi sørger for å vedlikeholde maskinene og gir den it-hjelpen som trengs uten man må levere fra seg maskinen for service eller betale for en ekstra tekniker-konsultasjon.

Her er noen grunner til at du skal prøve ut en Fjernhjelps-avtale fra Itkonsulent1 Eivindson:

 

 • Flere tjenester - Én fast lav pris pr. mnd.
  Å levere inn din pc etter at noe har gått galt kan innebære en kostbar fornøyelse. Med vår Fjernhjelps-avtale får du flere proaktive tjenester for en gunstig pris pr. mnd. Dette inkluderer harddisk og OS vedlikehold, software patching og helpdesk support.

 • Slipp jobben med oppdateringer
  Er oppdateringer av operativsystemet, firmware og software et bryderi? Heretter trenger du ikke tenke på software-oppdateringer eller om du har kjørt en viktig sikkerhets-patch. Vi tar oss av alle oppdateringer uten at du merker noe.

 • Antivirus & Internett beskyttelse
  Virus og annen malware kan gjøre mye skade i ditt system og etterlate deg sårbar for angrep og innbrudd. Antivirus og Internett-beskyttelse er inkludert i vår Fjernhjelp tjeneste, så du kan være sikker på at du er beskyttet mot trusler når du er online.

 • Månedlig rapport
  Hver måned vil du motta rapport som viser informasjon om din maskin, modell, nettverksinfo, harddisk, minne etc. Rapporten vil også inneholde oversikt over hva som er gjort av oppdateringer etc.

 

Fjernhjelp er raskt, enkelt og mindre kostbart enn å få besøk on-site. Pluss, utover å passe på og vedlikeholde, expert helpdesk support er inkludert! 

Kontakt oss idag for å høre mer på 23-23-31-44 eller send oss din kontaktinfo her

Fjernhjelp er en praktisk måte å løse IT-problemer raskt og effektivt uten behov for fysisk tilstedeværelse. Itkonsulent1 Eivindson tilbyr fjernhjelp for å diagnostisere og løse IT-relaterte problemer eksternt. Våre teknikere kan fjernstyre enheter, utføre feilsøking og feilretting, og veilede brukere gjennom løsningsprosessen, noe som sparer tid og ressurser.

bottom of page