top of page
a4c2cb93c023484c94366e7246cee0e5.jpg

SIKKERHET

Proaktiv data- og nettverkssikkerhet for moderne bedrifter

Er du konstant stresset over muligheten for at hackere og datavirus angriper virksomheten din? Itkonsulent1 har altomfattende datasikkerhets- og virusfjerningsløsninger som sikrer bedriften din og dens verdifulle data, du får beskyttelse mot alt, samt virusfjerning i nødstilfeller. Vår trådløse nettverkssikkerhet dekker deg, så du trenger ikke å bekymre deg for noe annet enn å drive virksomheten din.

Itkonsulent1 er ekspert på å lage sikkerhetsløsninger som fullt ut vil beskytte virksomheten din mot alt som er der ute. Vi tilbyr trådløse nettverks-sikkerhetsløsninger som fjerner stresset med databeskyttelse, slik at du kan fokusere på å drive bedriften din. Enten din bedrift trenger en strategi for antivirus og internettbeskyttelse, trådløs nettverkssikkerhet, databeskyttelse, data- og PC-sikkerhet, datasikkerhet, virusfjerning, nettverks-antivirusløsning, inntrengningsblokkering eller trådløs beskyttelse - vi tar oss av alt.

Hvis dine ansatte bruker internett, er bedriften din definitivt sårbar for skader og sikkerhetsbrudd. Beskytt dataene dine nå, med våre robuste tjenester for cybersikkerhet og virusfjerning.

En premium sikkerhetsarkitektur fra Itkonsulent1 inkluderer:
  • Redusert nedetid, med tillit til å oppnå mer gjennom fullstendig datasikkerhetsadministrasjon.

  • Innbruddsdeteksjon, med omfattende og pålitelig nettverkssikkerhet.

  • En partner innen sikkerhet som hjelper virksomheten din med å få det mest avanserte forsvaret mot Internett-trusler.

Opplever du et IT-havari? Ikke få panikk!

Vår dedikerte supporttekniker er bare 3 minutter unna

bottom of page