top of page
a4c2cb93c023484c94366e7246cee0e5.jpg

IT-Hjelp for Bedrifter & Hjemmekontor

Proaktiv data- og nettverkssikkerhet for moderne bedrifter

Lei av å vente på den IT-fyren igjen? Itkonsulent1 forstår at det å drive en bedrift er en fulltidsjobb, og IT-problemer bør være det siste du tenker på. Vår dataprogramvarehjelp betjener Oslo og områdene rundt og lar deg se på teknologien din med større trygghet.

Enten du leter etter pålitelig PC-hjelp, PC-reparasjon, datamaskinreparasjon, fikse dataproblemer, online datastøtte, programvarehjelp, datahjelp, online og ekstern datamaskinreparasjon, IT-hjelp, datateknisk support eller datadiagnostikk, vi har det du trenger.

Teknologi skal gjøre livene våre enklere. Hvis teknologien din virker som mer et problem enn en løsning, la oss vise deg en bedre måte – med IT-støtte du kan stole på

Med Itkonsulent1 som din pålitelige partner innen IT-support får du:
  • En it-ekspert som er der for deg når du trenger teknisk assistanse.

  • Raskere reparasjon av ødelagt IT, med teknologisupporteksperter som venter på deg, i stedet for omvendt.

  • Budsjettvennlig teknologi hjelper, ved å eliminere behovet for å betale for tjenester du ikke ønsker eller trenger.

Hvorfor velge oss?

Itkonsulent1 er dedikert til å levere førsteklasses IT-sikkerhetstjenester til bedrifter. Vi fokuserer på å beskytte din virksomhet mot cybertrusler ved å tilby cutting-edge løsninger fra bransjeledende leverandører.

Hos oss får du software-løsningene du trenger. Her er noen:

Bitdefender - Avansert Antivirusbeskyttelse:

Sikre din bedrift mot skadelig programvare med Bitdefenders toppmoderne antivirusløsninger. Beskytt dine datasystemer mot dagens komplekse trusler.

Acronis - Robust Sikkerhetskopiering og Gjenoppretting:

Sikre dine forretningskritiske data med Acronis' pålitelige løsninger for sikkerhetskopiering og gjenoppretting. Unngå tap av data og hold virksomheten din operativ.

Proofpoint - E-postsikkerhet i Verdensklasse:

Hold dine forretningskommunikasjoner trygge med Proofpoints avanserte e-postsikkerhet. Identifiser og blokker skadelige e-poster før de når innboksen din.

SentinelOne - Avansert Endepunktsikkerhet:

Beskytt alle enheter i din bedrift med SentinelOnes innovative endepunktsikkerhet. Oppdag og stopp trusler før de får sjansen til å påvirke systemene dine.

Er du interessert i å høre mer om hjelp til installasjon, priser og annet. Ta kontakt for en prat eller en gratis konsultasjon.

Opplever du et IT-havari? Ikke få panikk!

Vår dedikerte supporttekniker er bare 3 minutter unna

bottom of page