top of page
a4c2cb93c023484c94366e7246cee0e5.jpg

EPOST BESKYTTELSE

Beskytt e-postsystemet ditt mot stadig tilstedeværende cyberangrep

Bedrifter kan bruke e-post for å forbedre driften, men denne essensielle eiendelen kan brått bli til en forpliktelse etter hvert som tiden går. Ettersom teknologien endrer seg, klarer noen virksomheter ikke å oppgradere kritiske områder av systemet. Dette kan åpne dem for infeksjon, rettssaker eller begge deler. Itkonsulent1 bruker industristandardverktøyene for å beskytte, sikre og arkivere e-posten din for tilgjengelig søk

Itkonsulent1 distribuerer flere sikkerhetslag for å holde e-postsystemet ditt trygt fra rettssaker, spam, phishing-svindel, skadelig programvare og virus. Hvis du ikke vet om e-postsystemet ditt er i faresonen, ta handling i dag. Snakk med en spesialist på mobildatatjenester for å hjelpe deg med å finne ut om bedriften din er i samsvar med gjeldende lover.

Vi vil bygge en e-postinfrastruktur som sikrer kontinuiteten i virksomheten din og bruker e-posten din som et nyttig forretningsverktøy.

Itkonsulent1 tilbyr omfattende e-postarkivering og beskyttelse
  • Sikkerhet - Hindre at infeksjon noen gang kommer inn i systemet ditt. Avanserte filterløsninger stopper e-postrelaterte virus og spam-innhold fra å nå innboksen.

  • Tilgjengelighet – Søk i nettarkivet for innkommende og utgående e-post med vedlegg eller annet meldingsinnhold helt intakt. Administrer dine nettsøk med en sofistikert søkemotor.

  • Administrerte arbeidsbelastninger – Forbedre systemytelsen ved å avlaste serveren din for lagringsbyrder

Opplever du et IT-havari? Ikke få panikk!

Vår dedikerte supporttekniker er bare 3 minutter unna

bottom of page