top of page

Slik installerer du Windows 11 uten en Microsoft konto

Oppdatert: 9. apr.Windows 11

Er du ikke i stand til å bruke den nye datamaskinen din uten å opprette en Microsoft-konto?, noe som også betyr "å gi Microsofts KI tilgang til datamaskinen din".


Du kan bruke datamaskinen uten en Microsoft-konto.


Men Microsoft gjør det langt fra enkelt.

Først, la meg forklare forskjellen mellom en Microsoft og en lokal konto. Førstnevnte er en nettkonto, som lar deg bruke Microsofts nettjenester, inkludert Onedrive, Outlook.com og Skype. Den lar deg også synkronisere innstillingene og preferansene dine på tvers av forskjellige Windows-enheter.

Derimot er en lokal konto offline, og fungerer bare på datamaskinen du oppretter den på. Mange foretrekker dette fordi det lagrer passordet på datamaskinen din (ikke online), og du sender ingen personlige data til Microsoft. Data som de kan bruke til å overvåke hva du gjør både i og utenfor Windows for å vise deg målrettede annonser.

Det mange ikke forstår er at Windows automatisk kobler til det lokale Wi-fi-nettverket uten passord-tilgang. Dette forhindrer deg i å hoppe over muligheten til å registrere deg med en Microsoft-konto.


Her lærer du hvordan du kobler fra internett for å sette opp lokalt.


Windows 11 installasjon

Følg installasjonsprosessen for Windows 11 til du ser skjermbildet "Velg et land". Trykk nå Shift+f10 for å åpne ledeteksten, skriv deretter OOBE\BYPASSNRO (se skjermbilde 1 ) og trykk Enter. Datamaskinen vil starte på nytt og returnere deg til samme skjerm. Trykk nå Shift+f10 igjen og denne gangen skriv ipconfig /release, etterfulgt av Enter. Dette slår av internett.

Deretter lukker du ledeteksten og fortsett å installere Windows til du ser skjermen "La oss koble deg til et nettverk". Klikk "Jeg har ikke Internett" 2 for å fortsette, og klikk deretter "Fortsett med begrenset oppsett". Du blir da bedt om å angi et brukernavn for datamaskinen. Skriv inn dette, klikk Neste, skriv deretter inn et passord, etterfulgt av Neste igjen. Derfra følger du bare instruksjonene for å fullføre installasjonen.

76 visninger

Comentarios


bottom of page