top of page
it-office.jpg

- Slik fungerer det

Tenk deg at du hadde en egen it-avdeling, helt enkelt. Du kontakter IT-avdelingen for alle type it-spørsmål, installasjon av software, serverspørsmål, ustabilt internett.
Trenger noen en ny pc og trenger noen å snakke med om behov og valg, samt  sørge for at alt fungerer knirkefritt å ta i bruk.  
Det er da du vil være glad du har oss. Vi er et lite firma og gjør vårt ytterste for at du skal få den beste servicen og den raskeste responsen.

 

Den store fordelen med å engasjere oss som din IT-avdeling er at du får tilgang til erfaring og kompetanse på en rask og enkel måte, til en lavere kostnad enn om du skulle ha eget personale.
iTKONSULENT1 Helpdesk tilbyr en kvalitativ og personlig IT-support, og har god kontroll på alle våre kunder og deres IT-miljø. 

iTKONSULENT1 tilbyr en komplett IT-avdeling tilpasset små og middelstore bedrifters behov for moderne og smarte IT-løsninger

I vår totalløsning inngår hele kjeden fra forstudier og implementering til drift og support. 
Vi hjelper kunden med alt fra PC og Mac, server og nettverk, til ulike typer hostede løsninger og skytjenester. Som Kundens egen IT-avdeling trer vi støttende til i alle typer av IT-spørsmål.

Proaktiv IT-drift

iTKONSULENT1 er fokusert på moderne teknikk og jobber primært med proaktiv IT-drift samt med å implementere og innføre nye IT-løsninger hos våre kunder. 
For at brukerne senere skal kunne nyttiggjøre kraften i IT-løsningen legges et stort fokus på arbeidsmåte, produktivitetsfremmende tiltak samt opplæring.

Itkonsulent1 er IT-spesialist, ikke Salgs-spesialist.

iTKONSULENT1s kundeansvarlig er ikke ”en klassisk selger”, men er i stedet fokusert på strategisk styring av våre kunders IT-miljøer, og fungerer som kundens nærmeste rådgiver og diskusjonspartner (og hos noen kunder som IT-sjef). Vi tar ansvar for at IT-miljøet skal være relevant, at vi holder budsjett, samt at vi passer våre forpliktelser i sin helhet. Vi støtter også kunden i dialogen med andre leverandører.
Gjennom moderne IT-løsninger og trygg serviceavtale, skaper vi de beste forutsetningene for et fungerende og sikkert IT-miljø.

"Økt trygghet, driftssikkerhet, ingen avbrudd og tilgang til en tekniker som alltid er tilgjengelig." 

bottom of page