top of page

Itkonsulent1 Drift

På samme måte som en gartner pleier og steller med plantene ved å gi dem gjødsel og vann, krever også IT-utstyr kontinuerlig drift for å fungere på sitt beste. Å opprettholde kontinuerlig drift er en av de viktigste tiltakene for å spare penger. IT-utstyr som ikke driftes har betydelig større risiko for å oppleve nedetid og i verste fall kan føre til tap av data. For en bedrift med ti ansatte kan én dag med nedetid føre til en kostnad på minst kr 30 000,- bare i tapt arbeid.

Ung programmerer
Arbeidsområde

Med en Driftsavtale fra Itkonsulent1 kan kunden være trygg på å ha tilgang til vår kompetanse og erfaring for å drifte servere, nettverk og sikkerhetsutstyr. Driftsavtalen gir bedriften forutsigbare kostnader og rabatterte timepriser.

 

Denne proaktive tjenesten inkluderer løpende kontroll og service av det sentrale IT-utstyret, inkludert oppfølging av AD, Exchange (e-post), filområder, antivirus, brannmur, backup, disker, oppdateringer, logger og feilmeldinger - for å nevne noen områder.

Med Itkonsulent1s Driftsavtale kan bedriften ha trygghet og fokusere på sin kjernevirksomhet, mens vi tar oss av det tekniske.

Kontakt oss for pris
bottom of page