WEBROOT® SECURITY AWARENESS TRAINING

Cyber-kriminelle sikter mot sluttbrukerne. Kontinuerlig opplæring og trening av sluttbrukerne er nødvendig for at bedrifter skal forbli sikre.

Hva er Security Awareness Training?

«Security awareness training» er en opplærings-prosess som lærer de ansatte om nettsikkerhet, IT «Best practise» og bedriftens sikkerhets-policy. Det er et omfattende program for å gjøre ansatte mer bevisste i forhold til IT og sikkerhet. Det omfatter hvordan man unngår «phishing», å kunne se kjennetegn på potensielt farlig malware og rapportere om mulige sikkerhetstrusler.

Studier viser at en kjapp, relevant og kontinuerlig opplæring gjennom hele arbeidstakerens ansettelsesforhold er den beste måten å styrke bedriftens første linje i nettforsvar.

90%

av vellykkede data innbrudd ble forårsaket av brukerfeil.*

*2017 Verizon Data Breach Report

Hvorfor trenger bedrifter Security Awareness Training

Selv om bedrifter tror de ansatte ikke vil la seg lure av noen som prøver å fiske personlig informasjon, så benytter nett-kriminelle denne metoden fordi den viser seg å være suksessfull. Faktisk så viser en rapport, 2018 Verizon Data Breach Investigation report, at 93% av vellykkede datainnbrudd startet med fisking.

Med regelmessig trening hvor man inkluderer  simulering av «phishing», inkluderer kurs i IT & sikkerhet, kan bedrifter redusere mye risiko, styrke omdømme gjennom å oppleve færre sikkerhetsbrister, minske antall infeksjoner og sikre bedriftens investeringer i cybersecurity.

Ta neste steg

Få vite mer om hvordan BrightCloud-tjenestene for trusselinformasjon kan hjelpe deg å bedre kunne beskytte din bedrift.

Under Arbeid

Vi tester ut Live editering på våre Web-sider. Derfor vil nye ting dukke opp etterhvert. Er det noe du ikke finner eller noe du mener vi bør ha eller gjør feil? Legg igjen en beskjed til oss. Det setter vi pris på. Ha en fin dag