Support telefon: +47 99 58 80 80

Proaktiv Overvåking

Rask support er bra

Proaktivt vedlikehold er enda bedre

Alltid ett steg foran med automatisk vedlikehold

Overvåk dine enheter proaktivt

Proaktiv Overvåking oppdager problemer på et tidlig stadium i din IT-infrastruktur og man kan gjøre utbedring før problemer oppstår. Du er alltid ett steg foran problemene og unngår dermed kostbar nedetid og tap av data.

Reduser antall problemer og unngå tap av data

Proaktivt Vedlikehold inneholder mange verktøy som proaktivt sikrer stabilitet og sikkerhet i ditt IT system. Ved å overvåke diskplass, diskhelse, CPU bruk, minne-bruk og mere, vil du alltid ligge ett skritt foran og sørge for at din IT infrastruktur oppfører seg trygt og smidig.

Diskplass

På tide med en opprydning? Du får en melding når ledig plass på maskinen kommer under det som er anbefalt.

Diskhelse

Unngå unødig tap av data: få beskjed om en av diskene rapporterer S.M.A.R.T. problemer, så du kan sikkerhetskopiere viktige data før disken feiler.

CPU

Unngå skade på hardware – sett en CPU terskel og få beskjed når en prosessor overskrider den.

AntiVirus Software

Ikke ta noen sjanser. Få en advarsel når det ikke er installert antivirus på en enhet. Automatisk oppdatering av versjoner og gratis fjerning hvis infisering.

Software patching

Ikke ta noen sjanser. Dette er det viktigste du gjør for å tette sikkerhetshull og gjøre maskinen robust mot Ransomware.

30 dagers gratis prøve

Du mottar en statusrapport etter prøveperioden

Under Arbeid

Vi tester ut Live editering på våre Web-sider. Derfor vil nye ting dukke opp etterhvert. Er det noe du ikke finner eller noe du mener vi bør ha eller gjør feil? Legg igjen en beskjed til oss. Det setter vi pris på. Ha en fin dag