fbpx

Fjernhjelp

Fjernhjelp er løsningen! Alt du trenger er en fungerende internett-forbindelse og du kan få øyeblikkelig hjelp fra en profesjonell IT-tekniker som løser problemet på et øyeblikk.

IT Support

Størrelsen på bedriften spiller liten rolle når det gjelder å ha behov for responsiv og pålitelig IT Support. Hjemmekontor og små bedrifter er avhengig av teknologi like mye som større bedrifter.

Arbeidsplass

VI kan forsikre deg om at ditne systemer blir satt opp og koblet til nettverk skikkelig, installert og konfigurert med valgfri software og gjør ditt liv mye enklere.

Fjerne virus

Vi benytter Webroot til å holde våre kunders systemer beskyttet mot virus og malware trusler uten å degradere ytelsen på systemene.

Vedlikehold

Proaktiv Overvåking oppdager problemer på et tidlig stadium i din IT-infrastruktur og gir øyeblikkelig beskjed før problemer oppstår. Vi inkluderer automatisk patching av OS og 3.parts applikasjoner. Vær ett steg foran problemene og unngå kostbar nedetid og tap av data.

Data Recovery

Vi er partner med Datto og Storagecraft for Backup og Recovery-løsninger. Vi beskytter våre kunders data for så godt som enhver tenkelige situasjon.