Itkonsulent1 Logo Itkonsulent1

OFFICE 365

Migrer din nåværende løsning over til Office 365 og få en komplett, integrert løsning utformet for små bedrifter. Vi hjelper deg med 99,9 % garantert oppetid og døgnåpen kundestøtte på nett og telefon alle dager.  KOM IGANG

FJERNHJELP

Fjernhjelp er løsningen! Alt du trenger er en fungerende internett-forbindelse og du kan få øyeblikkelig hjelp fra en profesjonell IT-tekniker som løser problemet på et øyeblikk.

Itkonsulent1 installasjon

KONTOR INSTALLASJON

Vi sørger for skikkelig konfigurering og korrekt tilkobling til nettverket. Tar oss av installasjon og konfigurering av ny software og på den måten gjør livet ditt mye enklere.

IT SUPPORT

Vi forstår at velfungerende maskiner og teknologi er vel så viktig for små bedrifter og hjemmekontor som det er for store bedrifter.

BESKYTTELSE MOT VIRUS

Vi benytter Webroot Security Anywhere for å beskytte våre kunders systemer mot virus og malware – som også lar systemene kjører raskt og smidig.

OPPGRADERING

Få din Mac eller PC til å gå raskere enn den gjorde da den var ny! Kontakt oss og få en fast pris på oppgradering. Vi bytter deler, renser for støv inni maskinen og rydder opp i programmene som er installert. Kontakt oss for et pristilbud