fbpx

TJENESTER

Helpdesk
Service & Support
Magne Eivindson

Service & Support

Vi hjelper deg med hardware og software på telefon, mail, eller der du er. Kontakt oss for et uforpliktende løsningsforslag for deg og din bedrift

LES MER

Tjenester

pexels-photo-667205

FJERNHJELP

Fjernhjelp er løsningen! Alt du trenger er en fungerende internett-forbindelse og du kan få øyeblikkelig hjelp fra en profesjonell IT-tekniker som løser problemet på et øyeblikk.

kane-reinholdtsen-188778-unsplash

IT SUPPORT

Størrelsen på bedriften spiller liten rolle når det gjelder å ha behov for responsiv og pålitelig IT Support. Hjemmekontor og små bedrifter er avhengig av teknologi like mye som større bedrifter.

aaron-burden-25846-unsplash

KONTOR OPPSETT

VI kan forsikre deg om at ditne systemer blir satt opp og koblet til nettverk skikkelig, installert og konfigurert med valgfri software og gjør ditt liv mye enklere.

pexels-photo-667205

FJERNE VIRUS

Vi benytter Webroot til å holde våre kunders systemer beskyttet mot virus og malware trusler uten å degradere ytelsen på systemene.

kane-reinholdtsen-188778-unsplash

PROAKTIV

Overvåking

Proaktiv Overvåking oppdager problemer på et tidlig stadium i din IT-infrastruktur og gir øyeblikkelig beskjed før problemer oppstår. Vi inkluderer automatisk patching av OS og 3.parts applikasjoner. Vær ett steg foran problemene og unngå kostbar nedetid og tap av data.

aaron-burden-25846-unsplash

DATA RECOVERY

Vi er partner med Datto og Storagecraft for Backup og Recovery-løsninger. Vi kan beskytte våre kunders data for så godt som enhver tenkelige situasjon.