Tips..

Øke Ytelse

Laptops og desktops i bruk idag er kraftige maskiner, selv om de idag kan oppleves som trege og ubrukelige. En liten oppgradering kan forlenge brukstiden med minst et par år og brukeren opplever en kraftig ytelsesforbedring. Da sparer vi både penger og miljø.

Sikre bedriftens data

Hvor bevisst er dine ansatte på hvordan de transporterer og behandler bedriftsinformasjon? USB minnepenn og pc er ubeskyttet i hendene på uvedkommende. USB minnepinner er samtidig en enkel måte for hackere å komme seg inn i din bedrift. Kontakt oss så kan vi fortelle deg hva vi kan gjøre for å sikre din bedrift.

?Backup?

Ransomware er et økende problem i hele verden. Flere og flere bedrifter er utsatt og får problemer med å fortsette driften. Kostnaden forbundet med å sikre bedriftens data er liten. Snakk med oss – vi har en kjempeløsning å vise deg.

Proaktiv support

Hvorfor vente med å tilkalle support – hvorfor ikke la oss sørge for maskinparken? Kombinerer du dette med patching og managed Antivirus så er bedriften godt sikret. Kontakt oss for en prat og et prisestimat

Oppdatere software / Patching

Det smarteste du gjør for å holde dataparken trygg er å oppdatere OS og 3.parts software(patching). Det er her hackere finner hull og svakheter. Patching kan automatiseres og overvåkes. Vi overvåker status på mange enheter som igjen gjør dette prismessig gunstig også for små bedrifter.

Managed Antivirus

Hvorfor bruke standard AntiVirus når du kan ha gleden av vår administrasjon av alle ansattes sikkerhet. Vi sørger for å oppdatere versjoner og vi fjerner infeksjoner. 

 

Les mere om Webroot

ServicE
Vi bruker de beste verktøyene for at dine maskiner skal være på topp

Dataproblemer trenger ikke lenger å forstyrre driften.
Nå kan vi oppdage problemene før de i det hele tatt starter.

Itkonsulent1 Proaktivt Vedlikehold er vår Premium tjeneste. Den inkluderer tjenesten 24×7 Itkonsulent1 Proaktiv Alarm pluss Management, Remediation, og Help Desk services, alt i en pakke.

Itkonsulent1 Proaktive Alarm holder øye med dine datamaskiner, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vi er på utkikk etter potensielle problemer og varsler deg når tiltak er nødvendig

Kontakt oss

Ring oss: + 47 99 58 80 80
MAN-FRE 09:00 - 19:00, LØR 10:00 - 14:00

Under Arbeid

Vi tester ut Live editering på våre Web-sider. Derfor vil nye ting dukke opp etterhvert. Er det noe du ikke finner eller noe du mener vi bør ha eller gjør feil? Legg igjen en beskjed til oss. Det setter vi pris på. Ha en fin dag