IT-SUPPORT, BACKUP & DISASTER RECOVERY

ALLTID OPPDATERT OG SIKKER PC

Frigjør arbeidskraft, øk omsetning og spar kostnader
OS & 3. part Patching
Viktigst for sikkerheten

Å tette sikkerhetshull er tiltak nr 1 for å trygge dine data mot hackere og skadelig kode. Disse huillene blir brukt av hackere for å aksessere dine maskiner og data.

Monitorering
Bli varslet før feil oppstår

Et støttesystem som kontinuerlig samler inn nøkkelinformasjon om dine systemer og gir alarm i henhold til predefinerte situasjoner,

Office Itkonsulent1
Webroot Antivirus
Banebrytende sikkerhet

Tilbakestiller infiserte filer automatisk. Beskytter både datamaskiner og servere mot alle typer virus, trojanere, rootkits, spyware og annen malware uten å sinke maskinen.

Fast pris per mnd
Nesten en egen it-avdeling

Du minimaliserer it-problemene til et minimum for en fast lav pris per mnd. Du oppnår samtidig 10% rabatt på øvrig it-hjelp om du tegner avtale med oss.

VEDLIKEHOLD

Vi sørger for alle oppdateringer, antivirus, sikkerhet, og overvåking for deg. Da vet du at ditt system er trygt og alle sikkerhetshull tettet.

HELPDESK & SUPPORT

Vi assisterer dine brukere via telefon, fjernhjelp eller hos deg i dine lokaler. Få tilgang til support ved hjelp av et tastetrykk.

KONSULENT

Vi vedlikeholder detaljert dokumentasjon og analyser av ditt system og holder deg regelmessig oppdatert om systemets tilstand.

Her finner du pålitelig, vennlig og effektiv dataservice og support

Husk å spørre oss om monitorering 24/7. Nå trenger man nemlig ikke være en Topp 500 bedrift for å kunne dra nytte av det ypperste av dagens teknologi. Det betyr at din bedrift, for en forholdsvis rimelig fast pris per måned, kan dra nytte av vår eminente program-portefølje og med en slik avtale slipper du å bekymre deg for ditt nettverk - dine arbeidsstasjoner, laptop, stasjonær, server, router etc. Du trenger ikke lengre bekymre deg for upassende nedetider med vår 24/7 monitorering. Du blir varslet hvis noe må gjøres. Du får tid til å utbedre og dine ansatte trenger ikke merke at noe er gjort.  

Og hva annet kan vi hjelpe med?...

OFFICE 365

Økt samarbeid

Med Office 365 og Exchange Online flytter vi deg til skyen på en effektiv måte. Bruk Word og Excel som før og les e-post i Outlook. Stor innboks, backup og et av markedets beste spamfilter

BACKUP

Eneste sikre mot Ransomware

Vi finner rett løsning for deg og din bedrift. Husk at manglende sikkerhetskopi kan bety kroken på døra ved datahavari. Vi tilbyr sikker, kryptert backup. Du gjør det du er best på og vi passer på alt for deg.

SIKKERHET

Når bare antivirus ikke er godt nok

For å ha en tilstrekkelig sikkerhet i bedriftens nettverk og på enhetene må du gjøre mere enn å installere antivirus. Vår løsning tetter sikkerhetshull og oppdaterer programvare automatisk. 

SUPPORT/FJERNHJELP

Mange problemer løses raskt via internett

RIng oss for å avklare hva som er nødvendig - det koster ingenting. Det er overraskende hvor mye vi kan hjelpe med via internett. Vi kommer til deg uten kjøretillegg.

RING OSS

FØLG OSS