top of page

Profesjonell IT-support 
fra Itkonsulent1 –
Få hjelp når
du trenger det

Itkonsulent1 har over 20 års erfaring i å hjelpe bedrifter med deres IT-relaterte problemer. Våre eksperter besitter unik kompetanse på hvordan man løser de utfordringene som ofte dukker opp i en bedrifts IT-infrastruktur.

 

Få profesjonell hjelp på flere måter
Vi tilbyr flere forskjellige måter å hjelpe deg med dine IT-problemer. Uansett hvor du befinner deg, kan vi hjelpe deg på en måte som passer best for deg:

Jobber på Outdoor Cafe
Ser på Monitor

Fjernstyring av din maskin via support-verktøy
Ved hjelp av fjernstyring kan vi ta kontroll over din maskin og løse problemet mens du sitter i ro og mak på din egen arbeidsplass.

Over telefon
Trenger du hjelp raskt, kan vi hjelpe deg over telefon. Våre eksperter vil veilede deg gjennom problemet og hjelpe deg med å løse det så raskt som mulig.

På e-post
Har du et problem som ikke haster, kan du kontakte oss på e-post. Vi vil svare deg så raskt som mulig og hjelpe deg med å finne en løsning på problemet.

Ved besøk (on site)
Noen ganger er det best å få hjelp av en ekspert på stedet. Da kan vi komme til din bedrift og hjelpe deg med å løse problemene der og da.

Support måter
hjelpesenter

Sikre din bedrift med Supportavtale

Med en Itkonsulent1 Supportavtale kan du være sikker på at du alltid vil ha tilgang til kvalifisert hjelp når du trenger det. Våre eksperter vil hjelpe deg med alle typer IT-relaterte problemer, slik at du og dine ansatte kan bruke arbeidstiden deres på det de skal – å produsere.

La oss hjelpe deg med dine IT-problemer
Tid er penger, og det er ingen grunn til å kaste bort tid på IT-problemer som kan løses raskt og effektivt av våre eksperter. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med deres IT-relaterte utfordringer.

Bestille IT Support

bottom of page