Support telefon: +47 99 58 80 80

Sikkerhet & Vedlikehold

Vi beskytter deg og dine enheter mot virus, hacking og mot tap av data. Vi har løsninger for ethvert behov.

Datasikkerhet

Vi tar datasikkerhet på alvor og tilbyr løsninger som beskytter din bedrift mot nedetid, tap av data og datainnbrudd.

Antivirus

Uten antivirus vil din maskin bli infisert iløpet av minutter om du kobler den til internett. Virus kommer seg inn via internettsider, epost, programmer og data-ormer. Om systemet ikke er beskyttet av et antivirus system så leker du med ilden. Vi har sett systemer infisert med kryptovirus og epost bots ødelegge bedrifter i løpet av minutter.

Vår Antivirus er et «Managed Antivirus System”. Dette er et system som er eksternt administrert av oss. Systemet benytter et skybasert admin-system så vi kan se hvilke virus som angriper maskinen din. Vi kan dermed fjerne problemer fra våre servere og holde dine maskiner beskyttet. Vi passer på lisensene så du trenger ikke bekymre deg for at abonnement løper ut eller prøveversjon slutter å virke uten at du er klar over det.

Vår antivirus system kan også beskytte dine barn mot å havne på sider med voksent innhold og andre sider som kan inneholde skadelig kode.

Backup

En god backup løsning er noe alle bedrifter må ha. Uten backup kan din bedrift miste driftsgrunnlaget hvis filer og informasjon skulle gå tapt.
Vi har backupløsninger for alle behov, store som små.

StorageCraft er en premium backupløsning som hjelper små og mellomstorebedrifter med å ta backup och tilbakestille backuper raskt. StorageCraft ShadowProtect er en diskbasert backupløsning designet for å forenkle beskyttelse av data både på fysiske og virtuelle maskiner til lokal disk eller off-site.

Datto er et backup program for større bedrifter som kan få din server-backup online som en virtuell server iløpet av minutter, både i skyen og lokalt. Hvis din server eller nettverk feiler, så kan driften fortsette med minimal forstyrrelse for deg og dine kunder.

Vi skreddersyr løsninger for ditt behov.

Del

Flere innlegg

Send oss en melding

Under Arbeid

Vi tester ut Live editering på våre Web-sider. Derfor vil nye ting dukke opp etterhvert. Er det noe du ikke finner eller noe du mener vi bør ha eller gjør feil? Legg igjen en beskjed til oss. Det setter vi pris på. Ha en fin dag