fbpx

WEBROOT® SECURITY AWARENESS TRAINING

Cyber-kriminelle sikter mot sluttbrukerne. Kontinuerlig opplæring og trening av sluttbrukerne er nødvendig for at bedrifter skal forbli sikre.

Itkonsulent1 awareness

Hva er Security Awareness Training?

«Security awareness training» er en opplærings-prosess som lærer de ansatte om nettsikkerhet, IT «Best practise» og bedriftens sikkerhets-policy. Det er et omfattende program for å gjøre ansatte mer bevisste i forhold til IT og sikkerhet. Det omfatter hvordan man unngår «phishing», å kunne se kjennetegn på potensielt farlig malware og rapportere om mulige sikkerhetstrusler.

Studier viser at en kjapp, relevant og kontinuerlig opplæring gjennom hele arbeidstakerens ansettelsesforhold er den beste måten å styrke bedriftens første linje i nettforsvar.

90%

av vellykkede data innbrudd ble forårsaket av brukerfeil.*

*2017 Verizon Data Breach Report

Hvorfor trenger bedrifter Security Awareness Training

Selv om bedrifter tror de ansatte ikke vil la seg lure av noen som prøver å fiske personlig informasjon, så benytter nett-kriminelle denne metoden fordi den viser seg å være suksessfull. Faktisk så viser en rapport, 2018 Verizon Data Breach Investigation report, at 93% av vellykkede datainnbrudd startet med fisking.

Med regelmessig trening hvor man inkluderer  simulering av «phishing», inkluderer kurs i IT & sikkerhet, kan bedrifter redusere mye risiko, styrke omdømme gjennom å oppleve færre sikkerhetsbrister, minske antall infeksjoner og sikre bedriftens investeringer i cybersecurity.

Ta neste steg

Få vite mer om hvordan BrightCloud-tjenestene for trusselinformasjon kan hjelpe deg å bedre kunne beskytte din bedrift.

KONTAKT OSS

RING OSS

Ring oss om du trenger hurtig svar på et spørsmål, trenger hjelp med et problem eller hjelp med et prosjekt litt frem i tid. 

Nå er det forresten på høy tid å tenke på maskinvaren i bedriften, hvilket operativsystem kjøres og er du klar over at både Windows 7 og Microsoft Server 2008 vil fases ut i januar 2020 ? Dette betyr at nye sikkerhetshull i OS ikke lengre vil bli tettet av Microsoft. Du kan også booke deg inn på vår kalender for et uforpliktende, informasjonsmøte.

Trenger du en sparringpartner før en viktig it-investering kan du bruke denne.