fbpx

Rask support er bra

Proaktivt vedlikehold er enda bedre

Alltid ett steg foran med automatisk vedlikehold

Overvåk dine enheter proaktivt

Proaktiv Overvåking oppdager problemer på et tidlig stadium i din IT-infrastruktur og man kan gjøre utbedring før problemer oppstår. Du er alltid ett steg foran problemene og unngår dermed kostbar nedetid og tap av data.

Reduser antall problemer og unngå tap av data

Proaktiv Overvåking inneholder mange verktøy som proaktivt sikrer stabilitet og sikkerhet i ditt IT system. Ved å overvåke diskplass, diskhelse, CPU bruk, minne-bruk og mere, vil du alltid ligge ett skritt foran og sørge for at din IT infrastruktur oppfører seg trygt og smidig.

Diskplass

Diskplass

På tide med en opprydning? Du får en melding når ledig plass på maskinen kommer under det som er anbefalt.

Diskhelse

Diskhelse

Unngå unødig tap av data: få beskjed om en av diskene rapporterer S.M.A.R.T. problemer, så du kan sikkerhetskopiere viktige data før disken feiler.

CPU

Unngå skade på hardware – sett en CPU terskel og få beskjed når en prosessor overskrider den.

Antivirus

AntiVirus Software

Ikke ta noen sjanser. Få en advarsel når det ikke er installert antivirus på en enhet. Automatisk oppdatering av versjoner og gratis fjerning hvis infisering.

Windows Update

Windows Update

Ikke ta noen sjanser. Dette er det viktigste du gjør for å tette sikkerhetshull og gjøre maskinen robust mot Ransomware.

KONTAKT OSS

RING OSS

Ring oss om du trenger hurtig svar på et spørsmål, trenger hjelp med et problem eller hjelp med et prosjekt litt frem i tid. 

Nå er det forresten på høy tid å tenke på maskinvaren i bedriften, hvilket operativsystem kjøres og er du klar over at både Windows 7 og Microsoft Server 2008 vil fases ut i januar 2020* ? Dette betyr at nye sikkerhetshull i OS ikke lengre vil bli tettet av Microsoft. Du kan også booke deg inn på vår kalender for et uforpliktende, informasjonsmøte.

Trenger du en sparringpartner før en viktig it-investering kan du bruke denne.

*Gjeldende fra 1. desember 2019 så kan bedrifter, uansett størrelse, med Windows 7 Professional og Windows 7 Enterprise kjøpe seg inn i 
ESU(Extended Security Updates program) gjennom «Cloud Solution Provider» (CSP) programmet. Windows 7 ESU vil bli solgt enkeltvis og prisen vil øke hvert år.