PRISER

Våre Priser

Vi liker det vi driver med og vi ønsker at våre kunder skal snakke godt om oss. Derfor vil vi at du kontakter oss så vi bedre forstår hva vi kan hjelpe deg med og ofte kan vi bli enige om en fast lav pris på jobben, men samtidig en pris vi begge kan leve med.

Hvis du har en pc som begynner å bli treg og den har en tradisjonell harddisk så lønner det seg å bytte til en SSD disk. Prisen inkluderer ikke selve disken. 

Pris for Samsung 250GB SSD er kr 540,- eks. mva. 

Pris for Samsung 500GB SSD er kr 750,- eks.mva.   

Dette er en jobb som, i tidsbruk, varierer mye fra pc til pc. Prisen for jobben vil normalt være kr 1.700-. Har du kompliserte programmer som skal kjøre videre i Windows 10 eller en spesielt langsom maskin så vil det medføre endel ekstra tidsbruk. Prisen inkluderer Windows 10, forutsatt at du har en gyldig lisens på Windows 7. 

Konsulent PC hjelp / Server hjelp

Alt som har med it-support å gjøre. Prisen inkluderer ikke mva, men den inkluderer oppmøte hos deg og det er inklusiv kjøring. 

Kr 850/pr. 60min

Konsulent Online og/eller via telefon

Ofte løser vi problemer raskt via fjernhjelp. Trenger du f.eks hjelp med din router eller WiFi så kan du også bruke denne hvis du har internett, men trenger hjelp til f.eks å sikre eller å konfigurere. Ring oss først hvis du er usikker. Pris er kr 500 inkl mva, men mye blir gjort iløpet av denne tiden. 

Kr 400/ pr. 30min

Managed Antivirus / Webroot Security Anywhere

Kr 350,-/år

Proaktiv Alarm

Itkonsulent1 Proaktive Alarm holder øye med dine datamaskiner, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vi er på utkikk etter potensielle problemer og varsler deg når tiltak er nødvendig

Kr 210,-/år

Proaktiv Vedlikehold

Itkonsulent1 Proaktivt Vedlikehold inkluderer Proaktiv Alarm, Patching 3.part software, patching Windows Update.

Kr 255,-/år

Under Arbeid

Vi tester ut Live editering på våre Web-sider. Derfor vil nye ting dukke opp etterhvert. Er det noe du ikke finner eller noe du mener vi bør ha eller gjør feil? Legg igjen en beskjed til oss. Det setter vi pris på. Ha en fin dag