top of page

IT Tjenester

Vi mener det er langt bedre å proaktivt vedlikeholde ditt nettverk enn å måtte rykke ut og rette opp i feil som en følge av at systemet ikke var overvåket og beskyttet nok. Vi ser ofte bedrifter nedprioritere IT, men vi vet at data ekstremt raskt kan gå tapt eller hackes.

Ved å la Itkonsulent1 proaktivt vedlikeholde ditt nettverk med "Administrerte tjenester" vil du spare penger (og stress!) på lang sikt. Det lønner seg å ha en plan B fra starten av. Ikke bare hjelper vi kundene våre med installering, organisering og tilpassing til deres nye system, vi gir også kontinuerlig support, vedlikehold og beskyttelse.

Du trenger aldri å frykte at nettverket ditt vil stoppe opp eller å møte kompliserte datasystemer, siden vi holder alt så enkelt som mulig for kundene våre mens vi tar oss av det vanskelige.

Administrerte Tjenester

Vi anbefaler å være proaktive når det gjelder IT-vedlikehold og det er grunnen til at vi tilbyr fleksible administrerte pakker til våre kunder.

Vi tilbyr våre kunder en standardpakke, samt skreddersydde pakker.

Disse administrerte tjenestene kan inkludere:

 

 

Våre pakker

Vi kan lage et fullstendig tilpasset utvalg på grunnlag av dine behov.

 

Etter at vi har diskuterert det som trengs i din bedrift så installerer vi etter avtalen og sørger for at dette fungerer og at brukerne også er informert og opplært til å ta de nye verktøyene i bruk.

Standard pakke - kr 350/mnd pr bruker​

Antivirus

Vi utstyrer våre klienter med Bitdefender antivirus sikkerhetspakke, den beste beskyttelse du kan ha.

Backup

Vi sørger for sikkerhetskopiering slik at du kan være trygg på at hvis det verste skulle skje, holdes all viktig informasjon i bedriften din trygg og at den enkelt kan gjenopprettes. Vi administrerer hele systemet ved hjelp av sky-administrert sikkerhetskopiering, og holder oversikt over om det er oppdatert eller feiler. Vi lagrer seks måneders data om gangen, men dette kan endres avhengig av bedriftens behov. Dataene er kryptert, noe som betyr at de ikke kan endres eller fjernes, så du vet at de er tilgjengelige og korrekte hvis du skulle trenge dem.

Kryptering

Vi tilbyr en kryptert datatjeneste for våre virksomheter. Selv om en medarbeider har forlatt organisasjonen, har du fortsatt tilgang.

Epost tjeneste

Vi tilbyr en løpende epost-tjeneste ved hjelp av Office 365, som vi mener er det beste epost-systemet. Dette inkluderer Acronis hvis du ønsker å dele filer med kolleger.

Fjernhjelp

Vi kan også gi ekstern support til alle dine ansatte som jobber hjemmefra eller på farten.

Standardpakken vår koster kun kr 350/mnd per bruker, og du kan kansellere etter 30 dager hvis du trenger det. 

Skreddersydde pakker

Hos Itkonsulent1 vet vi at hver virksomhet er unik og vil kreve ulike tjenester, og derfor vil vi gjerne gi deg en skreddersydd servicepakke for din virksomhet.

Vi tilbyr også en rekke tillegg til noen av våre pakker. 

For å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg og de skreddersydde pakkene vi kan tilby deg, vennligst ta kontakt med oss. Du kan ringe vårt telefonnummer 2323 3144 eller ringe direkte på vår mobile telefon 9958 8080.

Mer informasjon om noen av våre viktigste tjenester


Vedlikeholde og forbedre IT-ytelsen

Gjennom å forstå dine nåværende systemer og hva virksomheten din krever for å drive effektivt, kan vi beskytte filene, programvaren og maskinvaren, samt oppgradere eller nedgradere lagringsstørrelsen din avhengig av bruk. For å få trygghet og sikkerhet fra tjenestene våre, finn ut mer om hva vi tilbyr nedenfor og ring oss på 23 23 31 44 eller 99 58 80 80 .

Proaktiv overvåking av ytelse

Vi bruker avanserte verktøy for å overvåke ytelsen til IT-systemene dine 24/7, og gjennom sanntidsvarsling kan vi umiddelbart jobbe med å fikse problemer når de oppstår. Dette kan inkludere serverproblemer eller feil, mangel på lagring og underytelse av WiFi-tilkoblinger.

Hvis du finner noe som ikke fungerer som det skal, kan du kontakte oss for en diagnose der vi kan foreslå forbedringer basert på funnene våre.

 

Diagnostisering av problemer

Bedrifter krever en rask og nøyaktig respons på problemer for å sikre at det ikke er noen negativ effekt på arbeidsflyten din. Dette er grunnen til at vi pålitelig diagnostiserer problemer og reagerer raskt og på riktig måte for å begrense nedetid og forstyrrelser.

Når vi overvåker ytelsen i ditt system, kan alle problemer fra små enkle utbedringer til kompliserte og kritiske problemer håndteres raskt, inkludert systemfeil. Som vi har nevnt før, er nøkkelen å være proaktiv.

Skybaserte lagrings- og sikkerhetskopieringsløsninger

Som en del av vår proaktive tilnærming har vi inngått samarbeid med Acronis, den skybaserte lagrings- og sikkerhetskopieringsløsningen.

Som offisiell partner for Acronis kan vi tilby denne fantastiske lagringsløsningen som en del av din pågående supportpakke. Det betyr ubegrenset lagring, ubegrensede sikkerhetskopier og bransjeledende kryptering for å holde dataene dine sikre. Å bruke et skybasert system sparer plass og tid når det kommer til sikkerhetskopiering.

Sikkert hostet e-postkommunikasjon

Teamet vårt kan også ta på seg administrasjonen av e-posttjenestene dine, forbedre kommunikasjonen din internt og med kunder og kunder. Alle e-poster og vedlegg vil bli sendt sikkert uten bekymring for hacks eller virusangrep.

Vår Hosted Exchange e-posttjeneste er en fullstendig administrert løsning slik at du ikke lenger trenger å bekymre deg for sikkerheten, integriteten eller leveringen av e-postene dine igjen.

For mer informasjon, eller for en skreddersydd pakke, kan du ringe 23 23 31 44 eller 99 58 80 80, eller sende oss en e-post til support@itkonsulent1.no.

Gjør en forespørsel

For å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å spare penger og forbedre infrastrukturen din, ring 23 23 31 44 eller 99 58 80 80, eller be om å ringe tilbake nedenfor. Vi er alltid glad for å snakke med deg og forklare alt du måtte ønske å vite.

bottom of page