BE OM ET MØTE ONLINE/ON-SITE

Vi leverer IT-Support for små bedrifter og hjemmekontor i Oslo og omegn.
Ingen jobb er for liten - Ingen jobb er for stor.

KAMPANJE UT 2020
Kjøp 2 timer IT-Support og få 50% rabatt på time 2


Gratis Befaring

5/5 På mittanbud

Best På Pris

Vi har kjempefornøyde kunder!

Vi gjør alt vi kan for å tilfredsstille kundene våre.

"Alt gikk som smurt, kompetent og rask. Møtte til avtaler og utførte arbeidet på en god måte. Tok seg tid til spørsmål i etterkant av at jobben var utført! Anbefales!"

- 5/5 Vivian Bousoula

"Hente bilder fra gammel PC Svært god på profesjonalitet og tydelig informasjon underveis! Stor tålmodighet! Skisserte ulike forslag til løsninger. Veldig godt fornøyd med utførelse og resultat av oppdraget og anbefaler gjerne videre"

- 5/5 Inger Torild Groven

"Denna mannen gav mig tillbaka 4 år av min gutts liv i form av bilder og video, han är grym bra, pålitlig, proffesionell og proffsig. Anbefalles med nöje!"

- 5/5 Nakisha Badsabaei

"Raskt og profesjonelt gjort - anbefaler firmaet!"

- 5/5 Arne Haugedal

Vi sørger for at servere, arbeidsstasjoner og nettverk er pålitelighet og fungerer non-stop. Gjennom vår proaktive og personlig tilnærming for å forebygge problemer vil systemene operere med deg. Vi ser på det som vår oppgave at automatiseringen går greit og at du ikke trenger å bekymre deg for servere, datamaskiner, backup eller virus.

Et velfungerende IT-miljø er viktig og avgjørende for enhver organisasjon. Et IT-miljø der du ikke bekymrer deg for server  eller andre tekniske detaljer. Et IT miljø der kontinuitet i organisasjonen er garantert. iTKONSULENT1 hjelper ved å tilby støtte for installasjon, drift og vedlikehold av automatisering.

Start med en gratis befaring ved å fylle ut skjemaet.

© Copyright 2020 Itkonsulent1 - All Rights Reserved