Fjernhjelp

Få den supporten du trenger uansett hvor du er

Å kontinuerlig holde datamaskinen oppdatert og vedlikeholdt er like viktig for hjemmekontoret og små bedrifter som for store konsern. Men hvordan gjør man det på en rimelig måte som er ukomplisert og ikke forstyrrer driften?

Fjernhjelp er løsningen! Alt du trenger er en fungerende internett-forbindelse og du kan få øyeblikkelig hjelp fra en profesjonell IT-tekniker som løser problemet på et øyeblikk.

last ned Teamviewer

Last ned til den enheten du trenger hjelp med. Vil du ha hjelp med nettbrett må du åpne denne siden på nettbrettet og tilsvarende om du vil ha hjelp med mobiltelefon eller pc. 

Kjøp en Supportavtale som har fjernhjelp inkludert.

Mange hjemmekontor og små bedrifter har stor glede av en fjernhjelpsavtale fordi den holder maskinparken vedlikeholdt og inneholder den IT hjelpen man trenger, uten at man trenger å ta med pc til verkstedet eller betale for hver servicetelefon.

Her er noen grunner til at du vil prøve en Fjernhjelps-avtale med Itkonsulent1: 

Flere tjenester i én - En liten månedlig betaling

Om du må tilkalle hjelp fordi noe er galt eller du må ta med maskinen inn til service så kan dette bety en kostbar reparasjon. Med vår fjernhjelp får du flere proaktive tjenester for én månedlig sum. Det inkluderer vedlikehold av harddisk og operativsystem, software oppdateringer og helpdesk support.

Aldri en oppdatering Igjen

Er det en plage å hele tiden måtte oppdatere operativsystemet, firmware og software? Nå trenger du ikke lengre tenke på å oppdatere til siste versjon for å trygge ditt arbeidsmiljø – vi gjør dette for deg.

Antivirus & Web Protection

Virus og annen malware kan utgjøre en seriøs trussel i ditt system og gjøre deg sårbar for angrep utenifra. Antivirus og web protection er inkludert i vår fjernhjelps service, så du kan være trygg på at du er beskyttet mot fiendtlige angrep online.

Vi supporterer både Mac & Windows PC

Itkonsulent1 har også kompetanse på Mac, i tillegg til PC. Så uansett hvilke du har så kan vi via fjernhjelp vedlikeholde og oppdatere din maskin så den alltid kjører optimalt og effektivt.

Kontakt oss idag

Fjernhjelp er raskt, enkelt og rimeligere enn å avtale hjelp on-site. Pluss, i tillegg til å holde din datamaskin under tilsyn og vedlikeholdt, ekspert helpdesk support er inkludert!

Kontakt oss idag og finn ut mer 9958 8080 eller kontakt oss online.

Under Arbeid

Vi tester ut Live editering på våre Web-sider. Derfor vil nye ting dukke opp etterhvert. Er det noe du ikke finner eller noe du mener vi bør ha eller gjør feil? Legg igjen en beskjed til oss. Det setter vi pris på. Ha en fin dag