WEBROOT® ENDPOINT PROTECTION

For å beskytte bedriften trenger du endpoint protection som er sterkere og smartere enn ordinær antivirus.

Hva er endpoint protection?

Endpoint protection, eller endepunkts-sikring, er et generelt uttrykk som beskriver tjenester for nettsikkerhet for nettverks endepunkt, som laptops, desktops, smarttelefoner, nettbrett, servere og virtuelle miljøer. Disse tjenestene kan inkludere antivirus og anti-malware, DNS beskyttelse og mere.

Endepunktssikring hjelper bedrifter å sikre kritiske systemer, bedriftsdata, ansatte og gjester sikret fra ransomware, phishing, malware og andre nettangrep.

Hvorfor trenger bedrifter endepunkts sikring

Kriminelle utvikler kontinuerlig nye metoder for å bryte inn i bedrifters nettverk, utnytte ansattes naivitet og stjele data. Mindre bedrifter har lett for å tenke at de ikke er så interessante, men tvert imot, mindre bedrifter med færre enn 100 ansatte er utsatt for akkurat samme risiko.

Uansett bedriftens størrelse, bedrifter trenger pålitelig emdepunkts sikring som kan stoppe moderne angrep. 

Matthew D. Sarrel
Contributing Editor
pcmag.com

Fremfor å være avhengig av en enorm database med signaturer for skadelig programvare undersøker klient-agenten ett stort antall program-attributter og hvordan programmet oppfører seg. Den benytter en egen sky-tjeneste for å identifisere skadelig programvare og klassifiserer hvor stor risiko den skadelige programvaren har for den lokale maskinen. Om ett mistenkelig program gjør noe kan klassifiseres som skadelig kan Webroot Secure Anywhere Endpoint Protection tilbakestille alle lokale endringer som den skadelige programvaren forårsaket.

Fordeler

Ingen konflikter

Er designet for å kunne kjøre samtidig med andre sikkerhetsprogrammer. Du behøver ikke avinstallere ditt nåværende program om du vil prøve oss.

Lynrask skanning

Med under 1 MB tar det bare noen sekunder fot vår sikkerhetsklient å skanna din enhet og gjøre den sikker.

Installasjon med et klikk

Webroot-sikkerheten installeres og blir fullt fungerende på kortere tid enn det tar deg å fylle opp kaffekoppen.

Beskyttelse mot ransomware

Revolusjonerende teknikk for å gjenskape kan låse opp og tilbakestille filer som har blitt infisert og låst med sikte på utpressing.

Ta neste steg

Få vite mer om hvordan BrightCloud-tjenestene for trusselinformasjon kan hjelpe deg å bedre kunne beskytte din bedrift.

Under Arbeid

Vi tester ut Live editering på våre Web-sider. Derfor vil nye ting dukke opp etterhvert. Er det noe du ikke finner eller noe du mener vi bør ha eller gjør feil? Legg igjen en beskjed til oss. Det setter vi pris på. Ha en fin dag