fbpx

WEBROOT® DNS PROTECTION

Beskytt maskinen mot forfalskede nettsteder. Webroot DNS Protection gjøre dette ved å knytte deg til databaser som verifiserer IP-adressen du sendes til. Finnes ip-adresse i DNS-databasen blir adressen blokkert.

Hva er DNS ?

DNS (Domain Name System) er internettjenesten som kobler domenenavn sammen med IP-adressen til en tjener på Internett og dermed gjør det mulig å sende informasjon til riktig sted på nettet. Med andre ord vil DNS oversette domenenavnet f. eks. vg.no til IP-adressen til serveren som inneholder VG sine nettsider. Om en tjener (server) ikke er oppført i DNS vil du måtte skrive inn korrekt IP-adresse i adressefeltet i nettleseren din.

90%

av trusler kan stoppes allerede ved inngangen til nettverket.

Hvorfor bedrifter trenger DNS protection?

Ukontrollert bruk av internett er en risiko for enhver bedrift uansett størrelse. Men man kan heller ikke la være å bruke internett. Så hvordan kan man da sørge for at både bedriften, brukerne og kundene er trygge? Ved å innføre DNS Protection fra Webroot sørger du for at bedriften, brukerne og dine kunder er beskyttet. Du blokkerer fiendtlige websider allerede før brukeren besøker den eller forhindrer Malware fra å spre seg ut i ditt nettverk. En nylig rapport fra EfficientIP skriver at 77% av bedrifter rundt i verden opplevde minst ett DNS angrep i 2018. Noe som er mere foruroligende er at bedrifter i snitt ble angrepet hele syv ganger gjennom året.

Hvorfor Webroot DNS Protection er annerledes

Du trenger ingen ny hardware eller software

Denne skybaserte tjenesten tar bare minutter å sette opp. Beskytt din DNS forbindelse, ditt nettverk og dine brukere fra cyber-angrep.

Få rapporter når du trenger det

Få rapporter over alle trusler bedriften ville ha vært utsatt for uten DNS Protection aktivert og få full innsikt i risiko og bruk.

Aktiver policy etter gruppe, enhet eller IP

Kontroller internett bruk for dine ansatte ved hjelp av policy for gruppe, enheter eller nettverk.

Blokker trusler på domene nivå

Over 80 link-kategorier gir deg policy-basert kontroll for automatisk å kunne blokkere farlige og tvilsomme nettsteder (for eksempel Malware og Adult) eller uønskede nettsteder (for eksempel streaming media).

Apply leading web classification

«Webroot® threat intelligence» kjører i bakgrunnen av alle Webroots produkter og er brukt av over 65 ledende teknologileverandører for å fremme deres tjenester.

Reduser kostnader forbundet med infeksjoner

DNS Beskyttelse stopper opptil 90% internet malware før det når nettverket ditt. Det sparer deg for tid og penger, men det reduserer også uproduktiv bruk av nettet.

WiFi Hotspot Use Case

Sikre WiFi Hotspots med DNS Protection for Gjeste WiFi for å sørge for at gjester, kunder og rykte er sikkert.

DNS Protection kjører nå på Google Cloud Platform

Webroot® DNS Protection flyttet nylig til Google Cloud Platform (GCP) og får dermed økt sikkerhet, ytelse og pålitelighet.Den kjører nå på Google Cloud sitt nettverk med høy redundans og lav latens i 16 regioner over hele verden for å maksimere ytelsen. DNS-beskyttelsen vår drar også fordel av Googles innebygde DoS-forebygging og -begrensning, som gjør at vi kan stoppe angrepstrafikken før den treffer agentkjernen. Og fordi regionale distribusjoner kan automatisk skalere med topper i trafikken, vil til og med drastisk økende belastninger ikke øke ventetidene på forespørsler.

Kontakt oss

Vi løser alle dine

Data problemer!

Opplever du / Har du noe av følgende:

 • Epost problemer
 • Systemfeil
 • Backup problemer
 • Treghet i systemet
 • Bekymring for datasikkerhet
 • Store datakostnader
 • Nettverks hastighets problemer
 • Hardware eldre enn 5 år
 • Virus / Spyware infeksjon
 • Kjører gammel versjon av programvare/operativsystem
 • Lite tid til å jobbe med bedriften pga it-problemer

Om du svarte JA på noen av spørsmålene ovenfor da er Itkonsulent1 løsningen, fordi vi har

 • 25 års erfaring
 • Enestående kundeservice
 • Rask respons
 • 24/7 support
 • Konkurransedyktige priser

HVA KAN VI HJELPE DEG MED IDAG?