Virus Beskyttelse

Anti-Virus

Uten Anti-Virus vil din maskin bli infisert iløpet av minutter om du kobler den til internett. Virus og malware kommer seg inn via internettsider, epost, programmer og dataormer. Om systemet ikke er beskyttet av et «Managed» Anti-Virus System så leker du med ilden. Vi har sett systemer infisert med Cryptolocker og Epost Bots ødelegge bedrifter iløpet av minutter.

Hva er Managed Antivirus?

Vår Anti-Virus er et «Managed Anti-Virus System”.  Dette er et system som er eksternt administrert av oss. Systemet benytter et skybasert admin-system så vi kan se hvilke virus som angriper maskinen din. Vi kan dermed hindre/fjerne problemer fra våre servere og holde dine maskiner beskyttet. Vi passer på lisensene så du trenger ikke bekymre deg for at abonnement løper ut eller prøveversjon slutter å virke uten at du er klar over det.

Mer enn bare Anti-Virus

Vårt Anti-Virus system beskytter mot virus, malware, cryptolocker og andre typer trusler. Systemet holder maskinen oppdatert ved å patche all software med viktige sikkerhetsoppdateringer mm.
Man kan også velge å blokkere porno og sider med skadelig kode. Vår Anti-Virus kan beskytte våre barn mot å havne på sider med voksent innhold og andre sider som kan inneholde skadelig kode.

Få innhold som dette sendt rett til din Innboks

Følg Itkonsulent1:

×
×

Handlekurv